Самолетни екскурзии

Вашата оценка
Баварски замъци 2020
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:
17.10.2020 г.


Цена от: 718 лв.
Програма
Ден 1
Събиране на летище София (Tерминал 1) 2 часа преди полета, за полет до Меминген. Пешеходна разходка в центъра на Мюнхен. Трансфер и настаняване в хотел 3* в района на Мюнхен. Продължителност на трансфер - около 1 час и 30 минути. Нощувка.
Ден 2
Закуска.
По желание, срещу допълнително заплащане - целодневна екскурзия до замъците Нойшванщейн и Линдерхоф с включена входна такса. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 3
Закуска.
По желание, срещу допълнително заплащане - целодневна екскурзия до Херенхимзее и Залцбург.
Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 4
Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището за директен полет с Уиз еър Меминген- София. Продължителност на трансфер - около 1 час и 30 минути.

Полетно разписание:
(Полетните часове са в местни времена и подлежат на препотвърждение!)
Превозвач: Wizz Air
София - Меминген: 13:45 ч. - 14:55 ч.
Меминген - София: 15:30 ч. - 18:30 ч.
Продължителност на трансфера летище - хотел - летище:
Продължителност: Около 1 час и 30 минути в посока с 3/4* автобус.
Цената включва:
Самолетен билет до/от Меминген с авиокомпания Wizz Air;
Летищни такси;
Регистриран багаж 10 кг;
3 нощувки в хотел 3* в района на Мюнхен;
Пешеходна разходка в центъра на Мюнхен;
Трансфер летище - хотел - летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
Представител от България по време на пътуването.

Цената невключва:
Целодневна екскурзия до Херенхимзее и Залцбург с включен транспорт и екскурзоводство на български език - 130 лв./ 75 лв. за дете до 11, 99 г.;
Целодневна екскурзия Баварски замъци с включен транспорт, входни такси и аудио гайд - 130 лв./ 85лв. за дете до 11, 99 г.;
Max Trip пакет (всички екскурзии) - 240 лв./ 140 лв. за дете до 11,99 г.;
Входни такси и билети, които не са упоменати в програмата.
Застраховка ‘Отмяна на пътуване';
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 650 USD/тон;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др

Резервации:
Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:
Туроператорът си запазва правото да прави промени на програмата или авиокомапнията, както и часовете на полетите.
Минимален брой за провеждане на програмата - 35 души.
Групата се потвърждава до 7 дни преди отпътуване.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Моля, да имате предвид, че за пътуването е необходими лична карта или международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.

Условия за прекратяване на договор:
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.