Автобусни екскурзии

Вашата оценка 5 от 1 глас
Бирфест в Белград
Продължителност:
3 дни / 2 нощувки

Транспорт:
Автобус


Цена от: 179 лв.
Програма
Бирфеста в Белград е най-значимото лятно събитие в югоизточна Европа. Ежегодно посещаван от хиляди туристи, фестивала предлага изключителна музикална програма, безплатен вход, както и неограничено количество от най-известните марки бира.

Възможност за тръгване от Враца, Мездра, Ботевград!

Дата: 14 - 16.08.2020г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
Цена: 179 лв.

1-ви ден – СОФИЯ - БЕЛГРАД
Отпътуване от София /6:00 МА Сердика – бивш Трафикмаркет / по маршрут: София - Калотина - Белград.
Пристигане в столицата на Република Сърбия – град Белград в ранния следобяд. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език: Площад “Теразие”, Националното събрание (Скупщина), улица ”Княз Михайло”, площад Никола Плашич, площада на Републиката. Посещение на най-големия православен храм на Балканите "Св. Сава", парка „Калемегдан ” и Белградската крепост - основана между ХІІІ в. и ХІХ в., от където се открива живописна гледка към сливането на реките Дунав и Сава. Свободно време за разходка и шопинг по една от първите европейски улици построена през ХІХ век. Настаняване в хотела. Трансфер до парк Ушче – мястото, където ежегодно се провежда едно от най-грандиозните събития, в съседна Сърбия - Бирфеста! Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.

2-ри ден. БЕЛГРАД – НОВИ САД – БЕЛГРАД
Закуска. Свободен дени или по желание, срещу допълнително заплащане , екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци. Отпътуване за Националния парк Фрушка гора, известен като „Сръбската Света гора”, където се намират 17 манастири от 16 век, центъра на сръбския духовен живот през вековете. Посещение на Крушедолски манастир, основан през ХVІ век., където са погребани княгиня Любица Обренович и крал Милан. Отпътуване за Сремски Карловци – града на историята и виното, в който е построена Първата сръбска гимназия. Тук се намират много архитектурни забележителности – съборната църква „Св. Никола” (1762 г.), чешмата с четирите лъва, зидана през 1799г.,винарна, където може да се дегустира и купи единственото вино ”Бермет”, което е било в менюто с вина на кораба Титаник. Отпътуване за град Нови Сад, столицата на автономна област Войводина, известна като „Сръбската Атина”. Пешеходна разходка в центъра на града – Площада на Свободата, римокатолическата катедрала и православната църква. Свободно време за обяд, разходка и шопинг по поречието на ул. „Дунавска”. Връщане в Белград. Трансфер до една от най-известните улици в столицата, носеща духа на стария Белград - Скадарлия. Тук ще имате възможност да се насладите на невероятната духова музика и трубачите – прочути в цяла Сърбия. Самостоятелно връщане в хотела . Нощувка.

3-ти ден. БЕЛГРАД – НИШ – СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за град Ниш. Възможност за посещение на величествената Нишка крепост, построена в началото на ХVІІІ век върху останките на средновековна крепост. Между добре запазените крепостни стени са съхранени обекти от различни периоди – арсенал, хамам, Джамията на Бали – бей, оръжейната и затвор от турско време. Възможност за разходка с влакче из крепостта. Възможност за шопинг и разходка по брега на река Нишава. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• настаняване в хотел 3*** в гр.Белград;
• 2 нощувки;
• 2 закуски;
• панорамна и пешеходна обиколка на гр.Белград с лицензиран местен екскурзовод на български език;
трансфер до парк Ушче - мястото, къдто се провежда Бирфеста;
трансфер до улица Скадарлия;
• гранични, пътни и магистрални такси;
• транспорт с комфортен автобус;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро;
• екскурзовод придружаващ пътуването.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доплащане за тръгване от Враца, Мездра и Ботевград - 20 лв
•Еднодневна екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци - 15 евро при минимум 20 човека.
• Сити такса - 2 евро на човек на нощувка (заплаща се лично от всеки турист на рецепцията на хотела)
• разходи от личен характер;
• настаняване в единична стая – плюс 60 лв.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти
РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ
Резервации за екскурзиите на „Молина Травел” се извършват в офисът на фирмата или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в цялата страна. Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.
АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ
При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:
• от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
• от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
• от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
• под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

“МОЛИНА ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български Туроператор с Удостоверение за регистрация Номер РКК-01-6124 от дата 07.07.2014 г. и притежава задължителна застраховка по чл.42 от ЗТ “Отговорност на туроператора” от „ ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ” със седалище гр. София, бул. „Княз Дондуков ” № 59, застрахователна полица № 13160192110000004/20.03.2019 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 08.05.2019 г., до 24.00 ч. на 07.05.2020г. с лимит на отговорност 50 000лв. Туроператорът има възможност да предложи на туристите сключването на застраховка "Отмяна на пътуване".

Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.