Екскурзия до Плитвички езера, пещера Постойна яма и Предямски замък

Вашата оценка
Плитвички езера и Постойна Яма
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Автобус


Цена от: 355 лв.
Програма
Автобусна екскурзия до Плитвички езера, пещера "Постойна Яма", Предямски замък и Загреб!

Ние Ви предлагаме :
 • Посещение на Плитвички езера;
 • Посещение на пещера “Постойна яма”;
 • Туристическа обиколка в Загреб ;
 • Настаняване в хотел 3 *** в района на Загреб - 3 нощувки, 3 закуски;
 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • Включени всички гранични и магистрални такси;

ДАТА: 02.07.2020 - 05.07.2020 г.
Престой: 4 дни /3нощувки

1 ден. София – Белград - Загреб
Отпътуване от гр.София в 05.00 ч. по маршрут: София - Белград –Загреб. Пристигане в Загреб в късния следобяд. Настаняване в хотел 3 ***. Нощувка.

2 ден. Загреб - Плитвички езера - Загреб
Закуска. Отпътуване за Плитвички езера. Красотата на националния парк се крие в неговите 16 езера, които са свързани чрез водопади и са разположени в гъсти гори, в тях се срещат елени, мечки, вълци и някои редки птици. От 1979 година парка е включен в списъка на организацията ЮНЕСКО за световното културно наследство. Красивите езера са обгърнати от просторна гора, която заема над три четвърти от площта на парка, а останалата част е заета от ливади и поляни край пръснати малки селца.Плитвичките езера са гордостта на Хърватска и са една от най-популярните й дестинации. Връщане в Загреб. Нощувка.

3 ден. Загреб - Постойна яма – Предямски замък - Загреб
Закуска. Отпътуване за Словения и природния феномен пещерата “Постойна яма”. Със своите над 20 километра в плетеница от пасажи, галерии и зали, тя е една от най-големите и най-посещавани пещери в Европа – около 30 млн. посетители от 1818 година до сега. В нея се среща един от необикновенните обитателите на подземната река Пивка – човешката риба. Разглеждане на пещерата с електрическа железница. Посещение на замъка Предяма. Построен преди 700 години в самата скала на височина 123м., той е служел за убежище на непокорния рицар Еразем от Предяма. Връщане в хотела в Загреб. Нощувка.

4 ден Загреб – София
Закуска. Туристическа обиколка в Загреб. Централният площад “Бан Йелачич”, Стария град: Каптол и Градец, Катедралата, Пазарът “Долац”, Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос. Свободно време в Стария Град. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
 • Посещение на Плитвички езера и пещера “Постойна яма”.
 • настаняване в хотел 3 *** в района на Загреб ;
 • 3 нощувки, 3 закуски;
 • транспорт с туристически автобус;
 • медицинска застраховка с асистанс на стойност 2 000 евро ЗК "УНИКА" АД
 • екскурзоводско обслужване;
 • туристическа програма в Загреб.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • входна такса за Плитвички езера в размер на 200 HRK - валидни към - 01.11.2019г
 • входна такса за Пещерата Постойна в размер на 25,80 евро валидни към -01.11.2019г
 • вечери;
 • разходи от личен характер;

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти
РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ
Резервации за екскурзиите на „Молина Травел” се извършват в офисът на фирмата или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в цялата страна. Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.
АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ
При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:
• от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
• от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
• от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
• под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

“МОЛИНА ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български Туроператор с Удостоверение за регистрация Номер РКК-01-6124 от дата 07.07.2014 г. и притежава задължителна застраховка по чл.42 от ЗТ “Отговорност на туроператора” от „ ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ” със седалище гр. София, бул. „Княз Дондуков ” № 59, застрахователна полица № 13160192110000004/20.03.2019 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 08.05.2019 г., до 24.00 ч. на 07.05.2020г. с лимит на отговорност 50 000лв. Туроператорът има възможност да предложи на туристите сключването на застраховка "Отмяна на пътуване".

Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.