Happy Molina Days

Вашата оценка 5 от 1 глас
Септемврийски празници на остров Лефкада
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Автобус


Цена от: 325 лв.
Програма
ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ
Дата: 22.09.22-25.09.2020
Цена: 325 лвПРОГРАМА:
1-ви ден: 22.09.2022
Отпътуване от София в 06:00 ч. от София по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза - Лефкада. Пристигане в Лефкада следобяд. Настаняване в хотел 3* в столицата на острова. Свободно време. Нощувка

2-ри ден: 23.09.2022
Закуска. Свободен ден или по желание * Екскурзия – Круиз 7 Йонийски острова / целодневен с включен обяд /. Един незабравим ден, в който ще имате възможност да посетите най-забележителните Йонийски острови без да загубите възможност за плаж: Лефкада–ще поплувате на най-хубавия му плаж Порто Кацики, Кефалоня – най-големият от Йонийските острови; Итака – островът на Одисей; Скорпиос, Спарти и Скорпиди – бившите вече острови на Онасис; Мадури и Меганиси. Свободно време в Нидри за разходка, шопинг и вечеря. Връщане в хотела. Нощувка.

3-ти ден: 24.09.2022
Закуска. Свободен ден или разходка из о. Лефкада. Посещение на един от най-хубавите плажове на острова – Катизма. Пешеходна разходка в столицата Лефкада: Централният площад; църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден: 25.09.2022
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с комфортен автобус;
• Пътни и магистрални такси
• 3 нощувки със закуски хотел 3*
• Туристическа такса за настаняване в Гърция (от 1.01.2018г) - 1.50 евро на ден за помещение (заплаща се задължително лично от туристите на място в хотел);
• Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5 000 евро / лица над 65 г. имат доплащане/
• Водач през цялото пътуване и престой на място;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Круиз 7 Йонийски острова – 35 €, деца до 11.99 г. – 50% / с включени обяд + напитка на борда на кораба / ;
• Пешеходна обиколка на Лефкада и посещение на плажа Катизма– 15 евро
• Туристическа такса за настаняване в Гърция (от 1.01.2018г) - 1.50 евро на ден за помещение (заплаща се задължително лично от туристите на място в хотел);
• По желание може да сключите застраховка „Отмяна на пътуване“
За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място на представителя !!!


• Круиз 7 Йонийски / Гръцки острова. Сутринта трансфер с автобус до остров Лефкада, селището Нидри / едно от любимите места за почивка на Мария Калас /. Към 10:00 се взема кораб, който отплава към южната и западната части на о-ва. По пътя се виждат няколко прекрасни селища на Лефкада – Poros, Syvota, Vasiliki и др. От западната страна корабът спира в близост до един от прекрасните плажове на Лефкада – Porto Katsiki . Възможност за къпане и плаж. След това корабът се отправя към най-големия от Йонийските острови – Кефалоня и по – специално селището Fiscardo /единствено запазило се от голямото земетресение 1957 г./. Свободно време на о-ва.Круизът продължава към митичния остров Итака. Ще имате възможност за пла ж и къпане. Корабът се отправя обратно на север към бившите вече островите на Онасис, като по пътя се спира за снимки в пещерата Papanikolis на остров Meganisi. Следва възможност за плуване до най-големия от островите на Онасис – Scorpios. Пътят минава покрай другите два негови острова Sparti и Skorpidi, както и острова на великия гръцки поет Aristotelis Valouritis – о-в Madouri, който се намират съвсем близо до Нидри, където започва и завършва прекрасния круиз в Йонийско море. Трансфер до хотела.Препоръчват се удобни обувки, шапка, очила, бански костюм, слънцезащитни средства, хавлии и дрехи за преобличане.РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ

Резервации за екскурзиите на „Молина Травел” се извършват в офисът на фирмата или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в цялата страна. Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ
При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:
• от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
• от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
• от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
• под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

“МОЛИНА ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български Туроператор с Удостоверение за регистрация Номер РКК-01-6124 от дата 07.07.2014 г. ипритежава задължителна застраховка по чл.42 от ЗТ “Отговорност на туроператора” от ЗД „ Лев Инс”, застрахователна полица № 1306221000258, с валидност на действие от 00.00 ч. на 07.05.2022 г., до 24.00 ч. на 06.05.2023г. с лимит на отговорност 75 000лв.
Туроператорът има възможност да предложи на туристите сключването на застраховка "Отмяна на пътуване".

  • Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.